Huurteamnederland.nl

Huurteam Nederland helpt huurders. in nood.

 
huurteamnederland.nl

iedereen heeft recht op betaalbaar en veilig wonen.

22M+

Huurder worden al te vaak benadeeld op de huidige huizenmarkt. Vanwege krapte op de woningmarkt drijven verhuurders de huurprijs op. Soms tegen bizar hoge prijzen.

Huurteam Nederland komt op voor de belangen en rechten van huurders in Nederland. Ons team is gespecialiseerd in het huurrecht. 

66%

De Nederlandse woningmarkt staat al jaren onder hoge druk. Met als gevolg dat sommige verhuurders de prijzen dusdanig opdrijven dat dit niet meer in verhouding staat.  We zien vaak dat verhuurders misbruik maken van deze machtspositie. De vraag is zo enorm dat verhuurders absurde eisen stellen en torenhoge huurprijzen vragen. Kwetsbare huurders zijn hier de dupe van. Huurteam Nederland komt op voor deze kwetsbare groep huurders en staat huurders bij in het opeisen van hun rechten. 

Huurteam Nederland werkt met de beste adviseurs op het gebied van Huurrecht. Met jarenlange expertise op het gebied van huren, helpt Huurteam Nederland huurders in nood. Wacht niet langer en vraag vandaag nog vrijblijvend een gesprek aan.

bemarketing

We focus on
efficiency

marketing2-home-icon1

Huurverlaging
bij gebreken

Is er iets kapot of beschadigd in je woning? Wilt de verhuurder dit niet oplossen? Geeft hij jou de schuld of neemt hij gewoonweg zijn verantwoordelijkheid niet? Bekijk wat je rechten zijn en eis een huurverlaging op met een procedure.

Veelgestelde vragen bij huurverlaging op grond van onderhoudsgebreken.

1Welke gebreken komen in aanmerking voor een huurverlaging?
een kleine selectie van gebreken: Schimmel, lekkage, kapotte deuren en ramen, kapotte afvoer, tocht, scheuren in de muren.
2Wat moet ik doen als ik gebreken heb?
Het eerste wat je direct dient te doen is de verhuurder schriftelijk in gebreken stellen door hem een e-mail, brief of WhatsApp bericht te sturen.
marketing2-home-icon2

Toetsing aanvang
Huurprijs

Heb je een nieuw huurcontract en denk je dat de huurprijs te hoog is? Dan kan je ons inschakelen om te bepalen wat je woning waard is. Met een procedure kunnen wij je helpen om je huurprijs permanent te laten verlagen.

Veelgestelde vragen bij een nieuw huurcontract

1This is the 1st question
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris eu massa orci.
2This is the 2nd question
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris eu massa orci.
marketing2-home-icon3

Marketing
Outsourcing

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

  • Aenean fermen60%
  • Commodo consequat77%
  marketing2-home-icon4

  SEO
  Optimalization

  Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

   • Aenean fermen60%
   • Commodo consequat77%
   bemarketing

   We will increase
   your sales threefold

   Nam ultricies curabitur sit scelerisque fames odio odio class s tincidunt sem lacus sodales consectetur sit suspendisse quisque consectetur tristique ante tempor curabitur fermentum neque curae in nostra.
   347

   Ratings

   213

   Sales of projects

   70k+

   Happy customers

   $22M

   Total investments