Mijn verhuurder betaalt niet

Sergio: "Na maanden te hebben gewacht op mijn borg heb ik met behulp van Huurteam Nederland binnen 1 week mijn geld teruggestort gekregen."

Wacht niet langer op je geld.

Borg niet teruggekregen? Volgt je verhuurder de uitspraak niet op of heb je een boete gekregen voor het beëindigen van het huurcontract?

Met een succesratio van 95% helpen wij je vordering binnen 2 weken terug op je bankrekening te krijgen. Met onze specialistische kennis op het gebied van huurrecht ben je hier aan het juiste adres als je nog geld tegoed hebt van je verhuurder.

De garanties van Huurteam Nederland

√ Gratis juridisch advies: iedere casus is uniek, op maat gemaakt advies, afgestemd op jouw situatie.

√ No Cure, No Pay: als we niet slagen, betaal je niks. 

√ We zetten alle middelen in; je kunt rekenen op onze persoonlijke betrokkenheid.

√ Win-Win situatie; een percentage van 15% alleen als we succesvol je geld terugvorderen.

De uitspraak van de Huurcommissie is bindend en de verhuurder is verplicht de uitspraak op te volgen. In sommige gevallen wilt de verhuurder niet betalen. Je kunt dan hulp krijgen bij het incasseren van de te veel betaalde huur.

Zo werkt het

Vul hieronder het aanvraagformulier in. Na je aanvraag plannen we een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. 

Aanvraag formulier borg

Heb je een bindende uitspraak van de Huurcommissie? Of heb je hulp nodig bij het terugvorderen van je borg of boete die is opgelegd?

Dan kun je het aanvraagformulier invullen. Nadat je de aanvraag hebt ingediend zal een van onze medewerkers contact met je opnemen om je zaak te bespreken. 

 

Jouw gegevens:


    Klik op onderstaande button om de aanvraag in te dienen.

    Incasso procedure

    Huurteam Nederland begeleidt huurders met procedures maar heeft ook een eigen incassoservice die huurders in Nederland helpt om te veel betaalde huur terug te vorderen.

    Na een maandenlange procedure bij de Huurcommissie heeft u eindelijk de uitspraak. U bent in het gelijk gesteld. U krijgt een huurverlaging met terugwerkende kracht. In principe kunt u zelf de verhuurder vragen om de teveel betaalde huur terug te betalen. Doet hij dit niet? Dan kunt u Huurteam Nederland inschakelen en starten wij een incasso procedure.

    Wij versturen eerst een herinneringsbrief naar de verhuurder met het vriendelijke verzoek over te gaan tot betalen. Doet hij dit niet? Dan kan Huurteam Nederland overgaan tot een gerechtelijke procedure waarbij een deurwaarder de te veel betaalde huur gaat opeisen. De uitspraak is bindend en de verhuurder is verplicht u terug te betalen.