Huurteam Nederland helpt huurders. in nood.

 
bemarketing

Betaalbaar en veilig wonen. Iedereen heeft recht op een fijne thuis.

Huidige
Woningmarkt

De Nederlandse woningmarkt staat al jaren onder hoge druk. Met als gevolg dat sommige verhuurders de prijzen dusdanig opdrijven dat dit niet meer in verhouding staat.

We zien vaak dat verhuurders misbruik maken van deze machtspositie. De vraag is zo enorm dat verhuurders absurde eisen stellen en torenhoge huurprijzen vragen. Kwetsbare huurders zijn hier de dupe van.

Huurteam Nederland komt op voor deze kwetsbare groep huurders en staat huurders bij in het opeisen van hun rechten. 

no cure no pay

No cure No Pay

Wij geven vrijblijvend advies over jouw specifieke situatie. Als wij voor je aan de slag gaan betaal je pas op het moment dat je recht hebt op een huurverlaging.

Wij werken met een commissiebasis. Het percentage is 20% van het totaalbedrag wat je terugkrijgt aan huurverlaging + 1 maand aan verschil in verlaging. 

Heb je geen recht op een verlaging dan hoef je ons niets te betalen. Zo is het altijd een Win-Win situatie. In een kennismakingsgesprek beoordelen wij of je in aanmerking komt voor een procedure. 

Kom je niet in aanmerking? Dan adviseren wij je waar je wel terecht kunt.

marketing2-home-icon4

346
Blije huurders

Met onze hulp zijn we weer een stap dichterbij het gezond maken van de Nederlandse woningmarkt. In 2022 hebben wij 346 huurders geholpen met een huurverlaging. 

Huurteam Nederland komt in actie voor huurders

  • Succesvolle procedures88%
  • Klantwaardering97%

  Waar is Huurteam
  Nederland actief?

  Huurteam Nederland wendt zich niet tot een specifieke regio. Hierdoor kan iedereen in Nederland gebruik maken van onze juridische expertise. Huurteam Nederland is actief in alle grote steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Eindhoven, Tilburg, Nijmegen en Arnhem. 

  Ook huurders in andere steden/dorpen kunnen gebruik maken van onze service.