Hulp bij een procedure

Huurteam Nederland helpt huurders met juridische ondersteuning bij een Huurcommissie procedure.

Geen wachtlijsten, direct de juiste hulp.

Verzeker uw spullen thuis.

Er onstaat een lekkage bij u thuis. Het dak lekt en uw laptop heeft waterschade opgelopen. Wat nu? Of stel dat uw kleding of gordijnen onder de schimmel komt te zitten vanwege vochtproblemen. Allerlei situaties waar u zich goed voor wilt verzekeren. Zodat u altijd een beroep kunt doen  op uw inboedelverzekering. 

Gebreken procedure

Als er gebreken in huis ontstaan die aan de verhuurder te wijten zijn dan kunt u uiteraard om een huurverlaging vanwege gebreken aanvragen. Echter gevolgschade die voortkomt uit deze gebreken zijn vaak niet, of niet goed verzekerd. Hier doet de Huurcommissie geen uitspraak over. Huurteam Nederland ziet dat dit vaak een getouwtrek tussen partijen is die u als huurder graag wilt voorkomen. 

Inboedelverzekering

Het is altijd handig om dan beroep te kunnen doen op uw inboedelverzekering. ABN Amro, een van Nederlands bekendste bank biedt een ruime dekking aan spullen bij u thuis. Bezoek abnamro.nl

Vrije sector 

In de vrije sector kunt u in de meeste gevallen niet bij de Huurcommissie terecht. Huurteam Nederland krijgt veel hulpvragen van deze groep huurders. Ons advies: Verzeker uzelf met een rechtsbijstandsverzekering. Zo heeft u altijd de juiste juridische hulp.