Huurcommissie Amsterdam

Huurteam Nederland helpt huurders uit Amsterdam met een Huurcommissie zaak.

Wij komen op voor de rechten van huurders. Dit doen wij d.m.v. juridische advies en het starten van een procedure de Huurcommissie

Woningmarkt Amsterdam

Woningbouwcorporaties én particuliere verhuurders houden zich niet altijd aan de afspraken. 

Dit kan op verschillende manieren. Ze vragen vaak te veel huur, lossen soms gebreken niet op en zijn niet eerlijk in het verrekenen van de servicekosten. 

Huurteam Nederland helpt huurders hun recht halen. Met jarenlange expertise op het gebied van huurrecht zorgen wij dat huurders een financiële compensatie krijgen of een huurverlaging.  

Huurteam Nederland kan als gemachtigde optreden bij een Huurcommissie zaak voor huurders uit de omgeving van Amsterdam.

Bel met het Huurteam Nederland: 06-49161495

 

Wat doet Huurteam Nederland?

De huidige woningmarkt staat al jaren onder hoge druk en huurders zijn daardoor een kwetsbare doelgroep. Verhuurders maken vaak misbruik van deze positie door hoge eisen te stellen of absurd hoge huurprijzen te vragen die niet in overeenstemming zijn met het puntensysteem. 

Naast een te hoge huur komt het regelmatig voor dat een huurder in een huis vol gebreken zit. Dit zorgt voor stress, frustratie en heeft effect op iemands algehele gemoedstoestand. 

Huurteam Nederland staat huurders uit Amsterdam bij en helpt huurders met een compensatie of permanente huurverlaging. 

Plichten van de verhuurder

Van een huurder wordt geacht zorg te dragen bij klein onderhoud. De plichten van een verhuurder is dat hij verantwoordelijk is voor groot onderhoud. Het komt regelmatig voor dat een verhuurder nalatig is in het oplossen van gebreken met alle gevolgen van dien.

Huurders bevinden zich maanden, al dan niet jarenlang in een huis met gebreken. Veel voorkomende klachten die huurders ervaren: lekkage, schimmel vanwege slechte isolatie, kapotte deuren of ramen die niet meer open of dicht kunnen. 

Je thuis is de plek waar je fijn en veilig wilt voelen. Als dat niet het geval is, dan is dat een kwalijke zaak. Onze visie is dat iedereen betaalbaar en fijn moet kunnen wonen.

 

Wat kan een huurder eisen?

Veel huurders weten niet dat ze dan mogelijk recht hebben op een huurverlaging met terugwerkende kracht als ze in de problemen zitten. In de wet zijn er regels opgesteld om hiervoor in aanmerking te komen. Of je in jou situatie recht hebt op een huurverlaging met terugwerkende kracht moet worden beoordeeld. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Huurteam Nederland

Huurteam Nederland is actief in heel Nederland en helpt huurders bij het indienen van een procedure bij de Huurcommissie. Wij bieden juridisch advies in specifieke situaties en komen op voor je rechten.

Amsterdam

Huurteam Nederland is o.a. actief in de regio Amsterdam. Hieronder valt ook Hoofddorp, Haarlem, Beverwijk, Purmerend, Volendam en Zaandam.