Maak van je huis weer een thuis.

Wat doet Huurteam Nederland?

Huurteam Nederland geeft gratis juridisch advies en helpt huurders bij een procedure. Wij helpen uw borg terugkrijgen of gaan voor u in onderhandeling.

Na de beoordeling van je specifieke situatie gaan we kijken hoe we je het beste kunnen helpen. In sommige gevallen heb je recht op een huurverlaging middels een procedureIn andere gevallen helpen wij je met bemiddeling, gratis juridisch advies of helpen je met een huurrecht advocaat.

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een veilige en fijne thuisomgeving. Iedereen met een hulpvraag kan bij ons terecht.

Al +340 huurders geholpen met een
huurverlaging

Als een verhuurder zich niet aan de wet houdt dan kun je jouw verhuurder aansprakelijk stellen. Mogelijk heb je dan recht op een huurverlaging. Onze juridische adviseurs helpen huurders in nood en komen op voor de rechten van de huurder.

Aantal euro's

1500

Gemiddelde huurverlaging

Percentage

92%

Succesvolle procedures
HuurteamNederland.nl

Succesvolle procedures

Onze juridische adviseurs kennen de spelregels van de wet. Een procedure moet aan veel voorwaarden voldoen en moet goed op orde zijn. Vaak worden procedures inhoudelijk niet behandeld omdat de juiste stukken niet goed worden aangeleverd. Hierdoor loop je als huurder een huurverlaging mis. Maak vandaag nog gebruik van onze expertise voor een succesvolle procedure.

Huurteamnederland.nl

Waarom onze hulp zo belangrijk is.

Iedereen die een huis huurt heeft ermee te maken. Rechten en plichten. Niet elke huurder is op de hoogte van zijn rechten. Iedereen heeft recht op een fijne en veilige thuisomgeving. Je betaalt immers niet voor niets een groot gedeelte van je salaris aan huur.

Weet niet dat ze recht hebben op huurverlaging als de woning beschadigd is, of als er iets kapot is.
Betaalt teveel huur bij een nieuw huurcontract.
Betaalt teveel servicekosten waar ze geen gebruik van maken. Verhuurders mogen geen winst maken op de servicekosten.
Onze service zorgt voor een ijzersterke procedure. Met de meeste slagingskans.

Door Huurteam Nederland heb ik mijn huurprijs kunnen verlagen met € 350,-

Door jaqueline Vermeer